Win een exclusieve Bergasol tanning trip met Tiany!


Alohaaa, summer's here! Zon, zee, wuivende palmbomen, een bruin lichaam in een fluo bikini en een lekkere cocktail, what more could a fashionista need...? Niets, we zijn akkoord! En net daarom hebben wij bij Belmodo supermegazotfantastisch nieuws voor jou, waaant... wie weet ga jij mee op Bergasol tanning trip met Tiany naar een zomerse bestemming van zondag 9 juni t.e.m. woensdag 12 juni! Ben jij een fervent zonneklopper? Dan zijn er maar 4 woorden: go for the win, ga mee op zonnetrip en keer terug met een mooie getinte huid!

Bergasol, say what?

Als er iets essentieels is deze zomer, dan is het wel een gezonde bruine teint. Je outfit flatteert net een beetje meer, je batterijen laden op en je huid straalt als vanzelf. Goede bescherming is dus een absolute must, en daarom vertrouw je het best op Bergasol!

Je weet het of je weet het (nog) niet maar Bergasol is de zonne-expert bij uitstek! De zonneproducten beschermen jou optimaal en geven je snel een mooi kleurtje dankzij hun geavanceerde bruiningsversnellers. Van ultralichte en zijdezachte zonnemelk in spray of aerosol tot voedende droge olie. Van SPF 6 tot SPF 20, het iconische merk garandeert je veilig én mooi bruinen. Voor nog meer informatie over de geweldige Bergasolproducten, te vinden in jouw dichtsbijzijnde apotheek, kan je ook altijd terecht op de Bergasol website.

Wat mag je verwachten van de Bergasol tanning trip?

Jij mag samen met 1 vriendin & miss Tiany Kirilove voor 4 dagen en 3 nachten op zomerreis naar de upcoming Marokkaanse place-to-be: Essaouira! Hot hot hooooot. Wanneer? We vertrekken op zondag 9 juni en keren terug op woensdag 12 juni. Markeren in de agenda dus!

Het doel van jullie trip? Bakken, braden, sudderen, zweten - alles om met een mooi getinte huid naar huis te kunnen keren, en dat met de deskundige bescherming van Bergasol! Flattering summer tan, alsjeblieftjeees! Fashionable verblijven doen jullie in het hippe Sofitel Essaouira Mogador hoteltrès chic & very relaxing!

Wat moet jij doen?

It's very easy: toon ons een foto van jouw favoriete zomeroutfit en laat ons weten waarom jij deze geweldige tanning trip verdient! Wij kiezen de leukste inzendingen uit en dan is het tijd om likes, likes, likes te verzamelen op Belmodo. De lucky ones worden telefonisch gecontacteerd en dan gaat de stemfase van start op woensdag 29 mei tot en met zondag 2 juni. Wanneer jij de meeste stemmen hebt verzameld, mag jij met ons mee naar de zon en keer je terug met een lekker bruin kleurtje, dankzij Bergasol

Oh my, this could really be paradise, heel veel succes! Deelnemen kan t.e.m. zondag 19 mei.

Met dank aan Sofitel Essaouira Mogador Golf & Spa.

Sorry, je kunt niet meer deelnemen aan deze wedstrijd.

Naar boven

    Instagram