VIDEO: Belmodo.tv presents Stiletto Run 2011

Door Angelique op 31/05/11

Op zondag 29 mei liepen weer heel wat dames de hakken van hun stiletto's tijdens de enige echte Stiletto Run op de ring van Hasselt. Deze fashion run is een heel fijn initiatief van Modemuseum Hasselt dit jaar in samenwerking met ons Belmodo.tv.


(foto: woodanddrags.com)
Check onze chearleaderachtige live verslaggevende Belmodo.tv stiletto running madness Tiany ;o)

Naast topprijzen voor de derde, tweede en eerste plek, was er ook de Belmodo.tv prijs voor de mooiste outfit. En gingen alle 30 finalisten met een goodiebag én een Babyliss Beautyliss epilator naar huis.  Whoop whoop, gladde benen lopen sneller ;o). Hier zie je de video van de derde Stiletto Run met veel, heel veel fashion sfeer. Dank je wel mevrouw de Burgemeester, editie vier is bij deze in orde ;o)

Labeled: Belmodo.tv, Modemuseum Hasselt, Stiletto Run, Tiany kiriloffblog comments powered by Disqus Naar boven

    Instagram