Do it yourself Met BELMODO.TV

Created in style with Veritas


>

Do It Yourself: Embellished Ballerina's

Door Tiany op 15/06/11

Creëer zelf een up-to-date look. Dat kan heel gemakkelijk en het is sowieso origineel. Het enige wat je nodig hebt, is deze DIY-video, tijd, Veritas-goodies en de creatieve inspiratie van Belmodo.tv. Have fun! 

Vorige week creëerde ik de Statement Necklace. En wat dacht je van mijn tweede creaties? Ik noem ze de Embellished Ballerina's. De ballerina's haalde ik bij New Look en de items om te op te smukken bij Veritas. Check het resultaat, ze zijn echt cute ;o). Ideaal voor onder een little black dress of om onder een skinny jeans te combineren, want het zijn letterlijk juweeltjes op zich.

Zin om ook zelf creaties te maken, check dan hier de site van Veritas, bij Veritas Brugge is er ook een eigen atelier waar je workshops kan volgen.

Labeled: TIANY.TV, Tiany, Veritas, accessoires, do it yourself, videoblog comments powered by Disqus

Do it yourself

Het is helemaal niet moeilijk om een originele, up to date look te creëren. Tiany laat zich maar al te graag inspireren door het internet en de runway, jawel om zelf aan de slag te gaan. Ontdek hier op Belmodo.tv vanaf nu op woensdag haar Do it yourself creaties. Mooi en makkelijk om ook zelf uit te proberen. Het enige wat je nodig hebt, is de Belmodo.tv DIY-video, tijd, wat veritas-goodies en de creatieve inspiratie van Tiany, have fun!

Belmodo.tv is het online mode magazine van Tiany Kiriloff