Coolhunting met Nowee: bont

Door Michael op 15/12/10

Op de catwalk zie je deze winter heel veel bont en nepbont. Hoe draag je zoiets het beste? Tiany geeft het nodige styling advies.

Stuur ons jouw stylingvraag en wie weet word je op straat gespot door Belmodo.tv én maak je bovendien kans op een Vero Moda & Pieces bon. Doe mee en win net als Julie, schrijf je in via belmodo.tv/coolhunting

Nowee wil weten hoe je bont het mooiste draagt & combineert.

Labeled: Nowee, Pieces, TIANY.TV, Tiany, accessoires, bont, coolhunting, nepbont, styling, tips, vero moda, video


You might this


blog comments powered by Disqus Naar boven


Front row babes Daisy Lowe, Alexa Chung, Pixie Geldof and Kendall Jenner attend the Topshop Unique show, February 22nd.Struttin’ the streets in LondonFirst MFW show… Say hello Stella Jean! #mfw #fw2015Beautiful COTE presentationBackstage with MAC Cosmetics


    Instagram