Julie's House

Door Tiany op 20/01/09

Kraanlei 13
9000 Gent

09/233.33.90
www.julieshouse.be

Openingsuren
maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 09:00 tot 18:30
donderdag 09:00 tot 18:30
vrijdag 09:00 tot 18:30
zaterdag 09:00 tot 18:30
zondag 09:00 tot 18:30

Over Julie's House

julieshouse_03   julieshouse_04

Op aanraden van een van onze Belmodo.tv fashionista's trok ik richting Gent om de wondere en vooral heerlijke wereld van Julie te degusteren. Sinds kort heb je aan de Kraanlei in Gent Julie's House, een überschattige patisserie. Wat ooit begon als een droom -toen ze op 6-jarige leeftijd van papa een houten huisje kreeg dat ze Julie's huis doopte- is nu pure realiteit! 

Suikerplaneet

In een op en top charmant historisch pandje wist Julie Stampaert (25) haar "Julie's House" te vestigen. Dé nieuwe place to be voor artisanaal lekkers en hiermee bedoel ik overheerlijke koekjes en pralines, zelfgemaakte taartjes die een chocolade- of suikergehalte hebben die je fashion-miskoop meteen doen vergeten, confituur, lekkere thee van het weelderig verpakte Russische Kusmi tea, muffins, scones en zelfs cupcakes... beter bekend als het gebakje waar menig moderedactie en modelover op draait! 

Bij Julie's House kan je al wat zoet en lekker is ter plaatse verorberen in één van de gezellige hoekjes terwijl je nipt aan een kopje koffie, thee, een verse choco of een frisdrankje. Maar het is uiteraard ook de bedoeling dat je de nodige taartjes & co mee naar huis kan nemen en voor wie een feestje organiseert is bestellen op voorhand de boodschap! 

Sweet brunch

In het weekend kan je bij Julie's House trouwens ook lekker brunchen en dat betekent genieten van een spiegelei, of voor zoetebekjes zoals mezelf resoluut kiezen voor Engelse scones gevuld met clotted cream of verse confituur. En ook te verkijgen in het brunchaanbod van Julie zijn de befaamde American pancakes die lekker dik zijn en voorzien van de nodige maple syrup....ohhh yummie!

Your Name Cupcake

In samenwerking met Soki kan je voortaan ook jouw gepersonaliseerde cupcakes laten maken. Net als Soki's juweeltjes krijgen de cupcakes een witte ronde in suiker, daarop kan je tekst, naam, datum, etc op kwijt. Ideaal voor een fancy babyborrel of party hardy verjaardag!

Met Julie's House als Gentse aanwinst zijn wij ontzettend blij, want geef toe dat je tussen het ijverige shoppen door wel een  suikerinjectie kan gebruiken en dan doe je dat best in stijl en met smaak door een bezoekje te brengen aan deze charmante "kingdom of sweets"! Good luck Julie ;o) 

Labeled: English Breakfast, Gent, Julie Stampaert, Kraanlei, Kusmi tea, Soki, Taste, Tiany, brunch, cupcakes, koekjes, koffie, patisserie, pralines, taart, thea


You might this


blog comments powered by Disqus Naar boven

    Instagram