Blender Vintage Shop

Door Angelique op 13/04/12

Brusselsesteenweg 265 A
1980 Zemst

015/41.04.22
www.blendervintageshop.be

Openingsuren
maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag 11:00 tot 18:00
vrijdag 11:00 tot 18:00
zaterdag 11:00 tot 18:00
zondag gesloten

 

Over Blender Vintage Shop

Mechelen is totally up and coming en natuurlijk spot je ook hier tegenwoordig vintage shops. Het is even zoeken in het shopping center, maar wie Blender Vintage Shop kent, weet dat deze hot spot het zoeken meer dan waard is. De winkel van Fanny Van Elsen is hier nu al iets meer dan 5 jaar.  

Je kan in deze store komen snuisteren tussen spullen uit de jaren ’50, ’60 en ‘70. Lees: kinderspeelgoed, stoffen, behangpapier, lampen, meubels, accessoires en so much more. De winkel staat echt tjokvol goodies en we garanderen dat je hier niet empty handed buiten gaat. Wie designspullen zoekt, kan hier af en toe eens geluk hebben, maar daar gaat Fanny niet specifiek naar op zoek. Zij wil vooral vintage aan een schappelijke prijs aanbieden, voor elk budget.Deze store heeft een nogal naughty specialiteit. Wie op zoek is naar een bepaalde Playboy uit de jaren ‘80, moet hier zeker een kijkje komen nemen, want Blender heeft een enorm aanbod. Centrefold’s included! Met een beetje geluk spot je hier trouwens een originele Fanny Van Elsen. Spullen die kapot zijn, blaast Fanny in her own way nieuw leven in. Zo maakte ze een tijdje geleden nog een lamp van een vintage lampenkap en een been van een paspop! Ook clip earrings voorziet Fanny zelf van staafje. Retro én gebruiksvriendelijk!

Check zeker eens de Facebookpagina van Blender want deze shop organiseert vaak koopavonden en events. Binnenkort vind je de winkel bijvoorbeeld op Gasket Blowers, een rockabilly festival.


Blender is een adresje om regelmatig eens binnen te springen, want het aanbod verandert wekelijks. En voor wie niet vaak in Mechelen rondhangt, Blender heeft ook z’n eigen webshop! Fun fact: Fanny kleedde het restaurant van haar vriend volledig aan. In fifties style natuurlijk!

Tekst & beeld door Astrid Zwaenepoel.

Labeled: Bruul, Fanny Van Elsen, Gasket Blowers, Mechelen, Sputnik, online vintage webshop, retro, rockabilly, vintage


You might this


blog comments powered by Disqus Naar boven

    Instagram