Uterqüe

Door Michael op 02/10/10

Guldenvlieslaan
Avenue de la Toison d'Or 47
1050 Brussel

02/503.53.61
www.uterque.com

Openingsuren
maandag 10:00 tot 18:30
dinsdag 10:00 tot 18:30
woensdag 10:00 tot 18:30
donderdag 10:00 tot 18:30
vrijdag 10:00 tot 18:30
zaterdag 10:00 tot 18:30
zondag gesloten

 

Over Uterqüe


Ladies, een hemel vol met alleen maar accessoires het bestaat! Heaven to be is Uterqüe aan de Guldenvlieslaan in Brussel. Handtassen in alle formaten, handschoenen, sjaals, schoenen, ceinturen, portefeuilles, armbanden, halskettingen ... everything is in the house!

Uterque-Brussel-shop-Belmodo.tv-39
Uterque-Brussel-shop-Belmodo.tv-37 Uterque-Brussel-shop-Belmodo.tv-34

Na Antwerpen, Hasselt, Louvain-La-Neuve en de vestiging op Brussels Airport mag ook Brussel zijn eigen winkel verwelkomen. Uterqüe is deel van de Inditex groep - lees: o.a. Zara, Pull & Bear, Bershka en Massimo Dutti. Het team achter dit top brand weet dus van wanten. Uterqüe staat voor stijl, elegantie, tijdloosheid en kwaliteit. Ben je dus op zoek naar dat ultieme accessoire die jou outfit moet doen stralen dan is Uterqüe de place to go.


De store ademt een sfeer uit van kwaliteit. Zowel in de producten als in het interieur. Uiterste aangenaam vertoeven dus tussen de rekken. Gedimd licht en sobere meubels zorgen voor een ingetogen sfeer waardoor je op de meest comfortabele manier aan het shoppen kan. Het is alsof je in een grote dressing vol van accessoires rond loopt.


Uterqüe spreek je trouwens uit als 'U-ter-kwé' en komt van het Latijn en betekent ' het één en het ander'. De prijzen liggen weliswaar ietsje hoger, maar je shopt hier dan ook kwaliteit en verfijnde accessoires. Alle stukken worden trouwens in een beperkt aantal gemaakt waardoor je gegarandeerd met een redelijk uniek stuk naar huis gaat. De collectie wordt 2 keer per week aangevuld.

Voorlopig is Uterqüe heaven voor enkel vrouwen, maar het gerucht gaat dat er binnenkort lederwaren voor mannen zullen worden verkocht. Dus sleur your husband alvast mee, dan kent hij alvast de weg!

Labeled: Brussel, Guldenvlieslaan, accessoires, handtassen, juwelen, lederwaren, mannen, schoenen, uterque, vrouwen


blog comments powered by Disqus Naar boven

Instagram