Think Twice

Door Michael op 21/04/11

Oude Graanmarkt 57
Rue du Vieux Marché aux Grains 57
1000 Brussel

0491/74.06.06
http://thinktwice-secondhand.be/ 

Openingsuren
maandag 10:00 tot 18:00
dinsdag 10:00 tot 18:00
woensdag 10:00 tot 18:00
donderdag 10:00 tot 18:00
vrijdag 10:00 tot 18:00
zaterdag 10:00 tot 18:00
zondag gesloten

Over Think Twice

Think-Twice-Brussel-shopreport-Belmodo.tv-9 Think-Twice-Brussel-shopreport-Belmodo.tv-6

De Finse tweedehandsketen Think Twice heeft nu naast Antwerpen & Gent ook een second hand store in Brussel. T2 heeft een uitgebreide collectie voor zowel mannen als vrouwen en zelfs een kleine afdeling voor kids. O.a. handtassen, sjaals, rokken, jurken, vesten, jassen, broeken tot zelfs majestueuze trouwjurken kan je hier vinden.

In 14 Europese landen worden afgeschreven kleding verzameld in containers van de organisatie Humana. Die kleding wordt gesorteerd en wat niet meer kan verkocht worden, wordt weggeschonken. De dingen die in perfecte staat zijn gaan naar vintagewinkels. M.a.w. shoppen bij Think Twice betekent ook dat je je steentje bijdraagt aan het recycleren van kleding. Bovendien steun je ook nog eens het goede doel want de opbrengst wordt gebruikt voor ontwikkelingsprojecten in Angola, Zambia, Malawi & Mozambique.

Think-Twice-Brussel-shopreport-Belmodo.tv-10 Think-Twice-Brussel-shopreport-Belmodo.tv-11 Think-Twice-Brussel-shopreport-Belmodo.tv-5

In de shop hangt alles per kleur en per item. Duur is het hier zeker niet. Opgelet want je kan ook wachten tot de solden. Om de 5 à 6 weken organiseert T2 een grote uitverkoop. Je kan dan koopjes vinden aan -30%, op de laatste dag koop je alles aan maximum € 1. Alles moet dan buiten om plaats te maken voor een volgende collectie!  Hou de Facebook pagina van Think Twice in de gaten voor de aankondigingen van de sales periode.

Think-Twice-Brussel-shopreport-Belmodo.tv-3
Think-Twice-Brussel-shopreport-Belmodo.tv-1 Think-Twice-Brussel-shopreport-Belmodo.tv-2 Think-Twice-Brussel-shopreport-Belmodo.tv-4

De store is groot en overzichtelijk. Alle kleding is met zorg behandeld en het is uiterste makkelijk om je koopjes en dat ultieme stuk te zoeken. Het interieur is retro met leuke kadertjes aan de muur, gezellige lampen en houten vintagemeubels. 

Think-Twice-Brussel-shopreport-Belmodo.tv-7 Think-Twice-Brussel-shopreport-Belmodo.tv-8

Think Twice is een vintage parel in Brussel die je absoluut niet mag overslaan! Check ook Belmodo.tv voor nog meer vintagewinkels in Brussel.

Labeled: Brussel, Gent, Humana, T2, Think Twice, accessoires, antwerpen, designers, kids, kleding, lifestyle, mannen, multibrand, tweedehands, vintage, vrouwen


You might this


blog comments powered by Disqus Naar boven

    Instagram