Baobab

Door Michael op 18/12/11

Baobab Collection flagship store
Zavelstraat 15
Rue des Sablons 15
1000 Brussel

02/513.80.64
www.baobabcollection.com

Openingsuren
maandag gesloten
dinsdag 12:00 tot 18:30
woensdag 12:00 tot 18:30
donderdag 12:00 tot 18:30
vrijdag 12:00 tot 18:30
zaterdag 10:00 tot 18:30
zondag 10:00 tot 18:30

 

Over Baobab


Beauty lovers zijn vaak verslaafd aan lekkere geuren. Wel alert all ladies want met Baobab is er een aromawalhalla bij gekomen in Brussel. Yep voor ladies die niet alleen een lekkere geur op hun lichaam verdragen of met een zachte fragrance hun outfit compleet maken. Baobab zorgt er voortaan voor dat je hele huis als de beste in de straat geurt met een prachtartikel als geurkaarsen.

Baobab is niet zomaar een simpele kaarsenzaak. Op de Zavel kan je nu terecht bij de allereerste flagship store van het Belgische kaarsenmerk. Pure lifestyle op z'n best! De Baobab Collection kan je al over de hele wereld kopen in de meest prestigieuze en exclusieve shops. Elke Baobab geurkaars heeft een eigen parfum en vertelt eigenlijk altijd een verhaal. Denk aan een reisverhaal, een zwerftocht, een ontmoeting of een emotie. 


De flagship store brengt de uitgebreide Baobab Collection van geur- en designkaarsen in verschillende formaten, kleuren en natuurlijk geuren. Typisch aan deze kaarsen zijn de verschillende wieken waarmee ze werken. Buiten de lekkergeurende kaarsen kan je er ook interieurparfums vinden. Het brand heeft een aantal geuren met klinkende namen als Madagascar Vanilla, Masaai Spirit, Serengeti Plains, White Rhino, Cuir de Russie, Platinum, Victoria Falls en African Morning Dew

De store huist achter minimalistische etalages. In het vintage salon kan je perfect terecht om de haute parfumerie onder de kaarsen te proeven. 

Baobab is absoluut één van mijn favorieten. Ik gebruik het zelf al jaren om mijn huisje van een excellente geur te voorzien. My favourite is de rode versie Masaai Spirit. Warm, vol en héééérlijk van aroma! Geef je een Baobab kaars als cadeau weet dan dat je zeker zal scoren. Baobab knows how to treat your home!

Labeled: Baobab, Baobab Collection, Brussel, Zavel, aroma, belgisch, cadeautip, flagship store, geur, geurkaarsen, interieurparfums, parfum


You might this


blog comments powered by Disqus Naar boven

    Instagram