River Island

Door Michael op 10/09/10

Meir 56
2000 Antwerpen

03/222.94.14
www.riverisland.com

Openingsuren
maandag 10:00 tot 18:00
dinsdag 10:00 tot 18:00
woensdag 10:00 tot 18:00
donderdag 10:00 tot 18:00
vrijdag 10:00 tot 18:00
zaterdag 10:00 tot 18:00
zondag gesloten

Over River Island


Het Britse label River Island strijkt neer op de Meir in Antwerpen. River Island staat sinds jaar en dag bekend om z'n hippe, funky en unieke collecties voor vrouwen én mannen. Hier kan je terecht voor kleding, schoenen, accessoires en zelfs headphones of leuke gadgets.


Shoppen kan je doen in een store van 2 verdiepingen. Mannen surfen boven doorheen het aanbod, terwijl vrouwen zich volledig laten gaan op het gelijkvloers. De store oogt industrieel met tal van leuke accenten als hier en daar een classy fauteuil of stylish schoendozen. Bruin, zwart en zilver zijn de basiskleuren van de store waarbij vooral gewerkt is met veel hout. Achteraan in de vrouwenafdeling krijg je echt het gevoel alsof je in een boudoir terecht komt. Ideaal dus om te shoppen!

Het assortiment aan fashion items is groot en uitgebreid. Ben je dus op zoek naar een leuke jeans of classy pak voor je husband? Of wil je zelf helemaal into the groove zijn en een party outfit vinden mét schoenen, een handtas én een volledige juwelenkistje? River Island is dé plek.

River Island is Brits van origine en mag al meer dan 50 jaar rekenen op ervaring. Het label begon in 1948 als een bescheiden wolwinkeltje in East London. Al snel groeide het aanbod en momenteel zijn er 250 winkels in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. River Island gaat ook de internationale toer op en is ook te vinden in Nederland, Polen, Rusland, Singapore en het Midden Oosten. Tal van nieuwe steden staan natuurlijk nog op de River Island must open lijst.v-24

De sterktes van River Island zijn het sterke design en een  neus voor trends. Elk seizoen creëren meer dan honderd jonge designers een nieuwe, gedurfde look. Zo probeert het brand helemaal en vogue te zijn en slaagt daar ook in!
Place to shop is overduidelijk River Island!

Labeled: Meir, River Island, accessoires, antwerpen, juwelen, kostuum, lifestyle, mannen, monobrand, pak, schoenen, vrouwen


You might this


blog comments powered by Disqus Naar boven

    Instagram