Connections Travel Concept Store

Door Tiany op 30/03/12

Travel Concept Store
Schoenmarkt 16-18
2000 Antwerpen

03/225.31.61
www.connections.be

Openingsuren
maandag 09:30 tot 18:30
dinsdag 09:30 tot 18:30
woensdag 09:30 tot 18:30
donderdag 09:30 tot 18:30
vrijdag 09:30 tot 18:30
zaterdag 10:00 tot 18:00
zondag gesloten

 

Over Connections Travel Concept Store

Ik beken niet meteen een liefhebber te zijn van het klassieke reisbureau, maar een online boeker ben ik ook niet helemaal. Ik hou nu eenmaal van het persoonlijke contact en heb tot nu toe ervaren dat je gewoonweg een reisbureau nodig hebt als je verre vluchten met de nodige transfers wil overleven. Ik was dan ook heel erg benieuwd naar het nieuwe concept van Connections en zeer aangenaam verrast met de originele en verfrissende formule van de Connections bezieler Ronny Bayens, zijn vrouw en team.

The dog days are over... enter the new gen travel shop van Connections. Een totale ervaring die je echt zin doet krijgen om meteen te vertrekken naar tropische oorden of big city lights. Niet alleen omdat je hier effectief in een leuk interieur een trip kan boeken, maar ook omdat je ook kan snuisteren tussen een werelds aanbod aan leuke hebbedingen die je meteen ook op reis kan meenemen.

Het tot nu toe oersaaie concept van reisbureau heruitgevonden... what's not to love about this idea?

De Travel Concept Store is opgedeeld in zogenaamde gates waar je telkens andere travel needs kan vervullen. De beach gate, wildlife gate, inspiration gate, departure gate, kids gate, en care gate... you name it and Connections has it met een bijbehorend aanbod aan goodies.

Van zalige plaids die je warm houden tijdens een vlucht tot oogmaskers met lavendel die je tot rust brengen en van Ipad opbergers tot producten om insectenbeten te voorkomen. Reisgidsen, boekjes voor je kids, tassen en leuke koffers... als het maar met travel te maken heeft, dan kan je het in deze shop scoren.


Stuff to buy in de shop:


Links: tassen gemaakt uit gerecycleerd material, rechts: dekentjes voor je kabouters.


Tassen van Le Sportsac: de Connections Travel Concept Store verkoopt heel wat exclusief for Belgium goodies.


Done shopping, dan kan je even bijkomen in de travelers gate en even snuisteren in de vele reisgidsen.

Labeled: Connections, Ronny Bayens, Travel Shop, antwerpen, city trip, lifestyle, reizen, shop


You might this


blog comments powered by Disqus Naar boven

    Instagram