Customize your Converse

Door Karen op 21/05/12

Converse & Maasmechelen Village team up for some serious customizing! Bij aankoop van een nieuw paar All Stars neemt het Converse team van jonge kunstenaars jouw schoenen onder handen. Verf, viltstiften & een heleboel creativiteit zorgen ervoor dat jij een uniek paar terugkrijgt. De Converse schoenen kosten € 60,- en de personalisatie krijg je er gratis bovenop.

Wil je weten hoe je schoenen er kunnen uitzien? Check dan de Shark Attack fashion blog. Krizia ging voor een roze dip and dye, soooo cool!

Wie dan toch @ Maasmechelen Village is, kan daar meteen ook de grootste Converse schoen ter wereld gaan checken. Het rode gevaarte is een maatje 845 en weegt maar liefst 600 kilo! Misschien niet onmiddellijk het 8ste wereldwonder maar toch zeker de moeite waard!

Afspraak tegenover de Converse store in Maasmechelen Village op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 mei 2012! Lees zeker ook het Belmodo.tv artikel Maasmechelen Village says welcome to ... en ontdek zo alle nieuwe brands.

Be there or be square!

Met medewerking van Astrid Zwaenepoel.

Labeled: All Star, All Stars, Chuck Taylor All Star, Converse, DIY, Just add color, Maasmechelem Village, Shark Attack blog, customizen, dip and dye, gratis, personaliseren, shark attack, uniek


You might this


blog comments powered by Disqus Naar boven

    Instagram