To all Odettes out there...

Door Michael op 14/04/12

Vanaf volgend seizoen mogen we een nieuwe naam op ons Belgische merken-lijstje zetten want ontwerpster Odette Berghmans lanceert haar eigen label! Odette en ville zal met de FW2012 collectie haar intrede maken en voor de campagnebeelden zoekt Odette nog een fris gezicht... En dat kan jij zijn! 

Heet jij Odette, ben je 30+ en zie je het zitten om dé ster van de Odette en ville-campagne te worden? Stuur dan als de bliksem een mailtje voor vrijdag 1 juni 2012 naar odette@odette-en-ville.be met je gegevens, een korte voorstelling van jezelf, je motivatie & 2 foto's. De winnares zal gekozen worden door Anne-Françoise Moyson (Le Vif Weekend), Ellen De Wolf (Weekend Knack), Herman van Hoey (fotograaf) & Odette Berghmans herself

De collectie zal vooral uit jurken bestaan en is geschikt voor vrouwen vanaf 30 jaar, maar daar trekken we ons niets van aan. Odette hecht veel belang aan een juiste pasvorm en véél comfort, toch straalt haar kledij a sort of elegance uit. Draagbaar zowel op kantoor als tijdens een dagje shoppen...  

Zoals de meeste designers had ook Odette Berghmans al op jonge leeftijd ontwerperstalent in haar bloed stromen. Ze volgde Vrije Grafiek aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen en gaf daarna nog een paar jaar les in het Kunsthumaniora. Later opende ze haar eigen boetiek Roos & Framboos in Lommel, waar ze zowel haar eigen creaties als andere merken verkocht. Vervolgens ging ze als freelance designer aan de slag voor verschillende merken en stampte ze Zila Fashion Agency uit de grond. Op haar 49ste vond ze het tijd voor haar eigen collectie met de sprekende naam Odette en ville. 

Het gekozen gezicht mag dus de vedette zijn in haar eigen fotoshoot, krijgt persoonlijk stylingadvies én mag een Odette en ville-outfit mee naar huis nemen. Voor meer info surf naar www.odette-en-ville.be! Wij duimen alvast voor de Belmodo.tv lovers! Good luck! 

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove. 

Labeled: Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, Le Vif Weekend, Odette Berghmans, Odette en ville, Weekend Knack, belgian fashion, fotoshoot, nieuw gezicht, wedstrijdblog comments powered by Disqus Naar boven

    Instagram