En de winnares is...

Door Karen op 08/03/12

Internationale Vrouwendag met een overload aan koffiekoeken -our darling Michaël weet hoe hij 'zijn' vrouwen in de watten moet leggen- én de Marni 4 H&M-collectie die vandaag EINDELIJK in de rekken lag: van een topdag gesproken! Omdat je er wat voor over moest hebben om je favoriete pieces te scoren, verlieten fashionista's everywhere op onmenselijk vroege uren hun bed to line up bij de dichtstbijzijnde H&M store. Everybody, except 1 that is...

Jullie hebben ons massaal bestookt met toffe, grappige en lieve comments (lees ze allemaal in het Belmodo.tv-artikel Kirilove teams up with Marni for H&M + Golden ticket) én met tal van Twitterberichten om zo kans te maken op thé golden Marni 4 H&M ticket. Thank you soooooooo much Belmodo.tv lovers! Er kon echter maar 1 lucky lady met die fijne prijs gaan lopen en dat was de 23-jarige Anneleen Laureys uit Hamme.

Anneleen mocht dankzij haar golden ticket samen met de allereerste groep het Marni-eiland bestormen en had 15 minuten de tijd om al haar must haves te verzamelen. Een koud kunstje voor deze juf lichamelijke opvoeding. Anneleen wist precies wat ze hebben wilde, laadde in een recordtijd haar shopping bag vol met Marni-moois en keerde tevreden huiswaarts met some really gorgeous stuff. Geniet ervan Anneleen!

Lees de Belmodo.tv artikels: Kirilove Marni at H&M: the brocade blouse, Kirilove Marni at H&M: the pyjamas lovin' sequel, Kirilove Marni at H&M: navy blue, Kirilove Marni at H&M: the brocade skirt, Kirilove Marni at H&M: the polkadot lovin' en Kirilove Marni at H&M: Africa Bambatta voor some lovely combinatietips van our lady T.

Enne... We're dying to know wat jij vandaag hebt kunnen scoren!

Labeled: Golden ticket, M, Marni, accessoires, antwerpen, kettingen, kleuren, oorbellen, printsblog comments powered by Disqus Naar boven

    Instagram