Pardon my French

Door Kim op 27/02/12

Dat blogster Garance Doré een creatieve duizendpoot is, hoeven we je alvast niet meer te vertellen. Naast haar illustraties, populaire blog en samenwerkingen met merken zoals Petit Bateau (lees hier het Belmodo.tv artikel Garance Doré voor Petit Bateau) en Gap (waar ze een must-have T-shirt voor ontwiep), is ze nu te zien in de miniserie Pardon my French.

Wij zijn alvast verliefd op de titel én stiekem ook een beetje op Garance, die heel erg lovable overkomt terwijl ze in haar geweldige parka de fashion weeks van New York en Parijs afschuimt. Of zoals haar wederhelft Scott Schuman het liefdevol beschrijft: “As you’ll see in the videos, she’s just as charming in real life as she is in her writing.” We agree!

De miniserie is een samenwerking met Net-a-Porter en zoomt telkens in op een bepaald aspect van fashion week door de ogen van Garance. Stiekem vragen we ons af of dit nu het resultaat is van de rumoured reality show die zou verschijnen rond Garance en Scott, wat denken jullie? Bekijk alvast de eerste aflevering hier en neem een kijkje op garancedore.fr voor het vervolg!

Labeled: Fashion Week, Fashion Week Galore, Garance Dore, Net-a-Porter, Pardon my French, blog, reality show


You might this


blog comments powered by Disqus Naar boven

Instagram