Rodarte voor Opening Ceremony pt 2

Door Patricia op 10/08/11

Rodarte ontwierp voor de tweede keer een collectie voor de Amerikaanse winkel (en Belmodo.tv-favoriet) Opening Ceremony, en dat ziet er zacht uitgedrukt toppie uit! Het is nog tot oktober wachten tot deze tweede collectie in de winkels ligt, maar de beelden zijn alvast bekend gemaakt op de facebookpagina. Verwacht je aan typische Rodarte magic, met een vleugje romantiek, prachtige kleuren en mooie prints. Bjoetifoel!

De volledige collectie vind je hier.

Labeled: Kate Foley, NYC, New York, Rodarte, opening ceremonyblog comments powered by Disqus Naar boven


Atos Lombardi evenings 😍Kittens gone fashion at Atos Lombardini #mfwFashion Food 😋MAC cosmetics working it backstage at Moschino! #mfw #macFurla starts doing shoes and we are in love! #mfw #furla


    Instagram