Triumph Inspiration Award 2011: and the winner is ...

Door Angelique op 08/07/11

Noem het gerust het 'eurovision' der lingerie, gisteren is de Triumph Inspiration Award 2011 compleet gestreden. Wij hadden als inzending Tom Van der Borght, die jullie hier zelf op Belmodo.tv als Belgische finalist voor deze modewedstrijd hadden gekozen. Voor ons meteen de grote winnaar natuurlijk maar de internationale jury, o.a. met topmodel Helena Christensen in de hoofdrol, besliste daar gisteren anders over. Tom behaalde tussen de 34 landen wel het mooie resultaat om bij de eerste 10 te eindigen. 

Je kan trouwens hier de video van de Belgische finale bekijken.


Topmodel & Triumph ambassadrice Helena Christensen én de creatie van Tom Van der Borght

De derde plaats  ging naar Roemenië, op 2 stond Turkije en the winner is... Hongary.

Toegegeven het lijken toch echt wel the eurovision results hé ;o)


In the final run showde topmodel Lily Cole het winnende Triumph Inspiration Award

Boglárka Bódis uit Hongarije krijgt met haar ontwerp Les Fleurs du Mal niet alleen 15.000 euro.... Ze krijgt ook ineens de kans om samen met het designteam van Triumph in Hongkong haar winnend vorm te geven, te produceren en uiteindelijk te verkopen. Daarvoor is het wel nog wachten tot volgende zomer . Les Fleurs du Mal zal in een beperkte oplage worden verkocht in deTriumph winkels en een aantal geselecteerde boetieks wereldwijd. Wij hadden toch graag een Tom Van der Borghtje aangetrokken hoor! ;o)

Labeled: Helena Christensen, Hongarije, Lingerie, Tom Van der Borght, Triumph Inspiration Award, belgie, lily cole



blog comments powered by Disqus Naar boven

    Instagram