What Tiany would like to have for X-Mas...

Door Tiany op 24/12/10

Voor zij die net zoals ik nog op zoek moeten gaan naar de belangrijkste x-mas cadeaus, one message... hurry! En gewoon in het geval dat je je gading niet hebt gevonden in de cadeauverlanglijstjes van mijn geliefde collega's is er de Tiany wishlist, die werkelijk onbetaalbaar is. Lees; you need to rob a bank. Man toch! Waarom word ik werkelijk altijd verliefd op Chanel, Hermès en co?!

Bij deze mijn 10 objects of desire... good luck voor zij die zich geroepen voelen om mij in de watten te leggen!

wishlist-tiany-08

1. Le Médor van Hermès: een klassieker van formaat en werkelijk de mooiste horloge ever (€ you don't wanna know!)

wishlist-tiany-05

2. de Crystal Necklace van Mawi, helemaal yours via de site www.sugarforyourcloset.com. Ok het gaat om een kleine investering, maar dit praaltje kan je écht blijven assorteren. (€ 480,-)

wishlist-12

3. de fluo roze half calf rok van Preen, weliswaar al van de Pre-Fall 2011 collectie, maar toch alvast op mijn wishlist!

wishlist-tiany-07

4. de Valentino studded leather ankle flats. Geen kat die mijn obsessie om deze schoen begrijpt, behalve Alexa Chung... te koop via de e-shop van Colette voor de sappige prijs van (€ 782,34)

wishlist-tiany-02

5. de printed silk satin midi dress van Miu Miu en nu we toch bezig zijn graag ook die broek met appeltjes print. Te koop via www.net-a-porter.com voor slechts (€ 920,-) ouch!

wishlist-tiany-01

6. de onwaarschijnlijk sexy nude ballerina kind of dress van Chloé, I'll be in a catfight met BFF Lady E, may the richest bitch win ;) (€ iets met 4 cijfers!)

sofia-coppola-for-louis-vuitton-fall-2010-collection-02

7. onder het motto, a girl can't have enough bags en omdat ik 2 dochters heb die een fashionabele erfenis verwachten, graag ook de Louis Vuitton tas by Sofia Coppola (€ 2700,-). Ja, schandalig dure prijzen bestaan nog steeds!  

wishlist-tiany-04

8. een roze bril, zoals de cute little miss op deze foto, helaas is de designer nog onbekend... ik blijf zoeken.

wishlist-14

9. de furry goodies van Barts, zeker de witte muts in nepbont.

wishlist-10 wishlist-11

10. een allez-retour Luik om heel de Primark store leeg te kopen, de zomer 2011 collectie is werkelijk to-die-for en eindelijk fashion binnen een friendly budget!

Onder het motto, een mens moet blijven dromen van heel wat moois hoop ik dat ik jullie heb kunnen inspireren. En bij deze... wens ik jullie fantastische kerstdagen bomvol lekkers, leuke cadeautjes, veel liefde & genegenheid en gezondheid.

Big Love & hugs...

wishlist-13

xxxo

Tiany 

Labeled: Chloe, Miu Miu, Primark, Tiany, Valentino, accessoires, barts, hermes, mawi, merry xmas, preen, wishlist


You might this


blog comments powered by Disqus Naar boven

    Instagram