I'm totally hooked...

Door Tiany op 30/06/10

Ik ben al een tijd helemaal in de ban van hoedjes, laten we zeggen dat ik helemaal verzot ben op hoofddeksels en verheugd met de revival van de borsalino en de panama hoed . Deze geweldige hoedjes worden al gespot op de hoofden van hippe vogels alom, maar ook op de mooie kopjes van sterren zoals Diane Kruger, die graag à l'aise een exemplaar op haar hoofd zet tijdens haar sessie Chanel pétanque....je weet wel, onze wekelijkse favoriete bezigheid!

hats-01

Nu we weer mogen genieten van zonnige zomerse dagen is het gewoonweg tijd om de nodige hoofddeksels tevoorschijn te halen. En geef toe ze zijn echt perfect om ons te beschermen van de zon en ze zien er bovendien très hip uit op pakweg een festivalweide...

hats-05 hats-04

Leuke hoedjes kan je momenteel vinden bij Urban Outfitters in Antwerpen en voor wie de centjes kan missen is er de geweldige Franse site www.lacerisesurlechapeau.com waar je in 3 stappen een panama hoedje volledig op maat kan laten maken! Good thinking!

hats-02 hats-03

Labeled: Diane Kruger, accessoires, borsalino, hoeden, panamablog comments powered by Disqus Naar boven

    Instagram