I know what you should do tomorrow....

Door Tiany op 23/04/10

Als je haast hysterisch naar je collega's belt om te zeggen dat je nog een Driesje gaat doen en vervolgens als een 'desesperada' een poging doet om in één uur tijd je door de bergen kledij te worstelen...dan kan je bijna niet anders dan toegeven dat je een fashionabel probleempje hebt. Namelijk; te weinig tijd....

Daarom heb ik beslist om in naam van fashion mij morgen weer te begeven naar de Dries Headquarters om nog lekker verder te snollen in de bergen zijden jurkjes, topjes en broeken. En passant zal ik nog een pitstop houden bij Delvaux (shop Schuttershofstraat - Antw), want ook voor de bergen beautiful luxury leather goodies had ik te weinig tijd....

delvaux-dries-05

Queing @ Dries

delvaux-dries-06

delvaux-dries-07

Beautiful people waiting to score....

delvaux--03

delvaux-02

delvaux-03

Delvaux Goodies

Check ook nog even onze stocksale lijst, want op zaterdag 24 april zijn er nog vele brands & designers die hun stock aan soms zeer zachte prijsjes verkopen.

Labeled: Delvaux, Dries Van Noten, accessoires, stockverkoopblog comments powered by Disqus Naar boven

    Instagram