Helena&Jelbrich: ontwerptalent uit Gent

Door Angelique op 28/11/09

Vorige week zaterdag trokken Tiany en ik naar Drongen. Inderdaad we horen jullie al denken, fashion in Drongen? Yep! In een superschone villa stelden de twee modezussen Helena & Jelbrich, hun eerste collectie 'Atomic Motion 2' voor. 

Jelbrich studeerde al in 2003 af aan de Gentse Mode Academie, de jongste Helena is sinds afgelopen juni met succes geslaagd. De Gentse zussen vullen elkaar perfect aan. Jelbrich ontwerpt de juwelen en Helena de outfits. Deze jonge talenten zijn nog op zoek naar verkooppunten voor hun zeer geslaagde eerste collectie. 'Atomic Motion 1' was de afstudeercollectie van Helena en de grote inspiratie voor deze lijn.

helena_jelbrich1 helena_jelbrich2 helena_jelbrich3

Belmodo.tv is grote fan van deze zeer sympathieke madammen én hun veelbelovend werk. Eenvoud siert! 

Check hier op www.helena-jelbrich.be de hele collectie. Voorlopig shop je best op bestelling bij de ladies zelf of je laat gewoon een outfit op maat maken, ideaal naar de feestdagen toe! 

Labeled: Gent, Mode Academie


You might this


blog comments powered by Disqus Naar boven

    Instagram