Must-have t-shirt

Door Tiany op 02/10/09

Feit: iedereen kent The Sartorialist, dé ultieme streetstyle fotograaf... maar, wij van belmodo hebben een bijzonder boontje voor de Franse & vrouwelijke versie van Mr Sartorialist. De lady in kwestie heet Garance Doré. Sexy naam, inderdaad, maar uitermate geschikt voor een geweldige fotografe/illustratrice die als geen ander weet hoe ze het "schoon van de straat" in beeld moet brengen. Lady Garance heeft ondertussen een soort cultstatus verworven, waardoor ze onlangs zelfs door Gap werd gevraagd om naar aanleiding van het 40-jarig bestaan van het merk haar werk te exposeren in een voor de gelegenheid geopende Londense Gap vestiging. Uit deze eerste samenwerking is ook een mini limited edition collectie t-shirts ontstaan die je absoluut in je kast moet halen! Dus voor wie het geluk heeft om in Parijs te vertoeven op 3 oktober....VISIT COLETTE! Omdat je in deze legendarische must-see store vanaf 3 oktober terecht kan voor een van de must-have Garance Doré t-shirts. Voor wie helaas niet in de lichtstad zit..........spring nu in the name of Fashion op de Thalys! You will not regret it!!!!

garance_01 garance_02 garance_03

Labeled: Colette, Gap, Garance Dore, Thalys


You might this


blog comments powered by Disqus Naar boven


Atos Lombardi evenings 😍Kittens gone fashion at Atos Lombardini #mfwFashion Food 😋MAC cosmetics working it backstage at Moschino! #mfw #macFurla starts doing shoes and we are in love! #mfw #furla


    Instagram