#weekendblogawards 2012

Door Michael op 08/05/12


Gisteren zijn voor de allereerste keer de Weekend Blog Awards uitgereikt aan de top van de Belgische bloggerswereld. Proficiat aan alle genomineerden én natuurlijk aan de uiteindelijke winnaars! Belmodo.tv loves you! Hosts voor deze amusante prijsuitreiking waren Tiany & Ben Van Alboom. Alles op de tunes van 22tracks, yiehaaa! De eerste editie van de Weekend Blog Awards was trouwens een groot succes.

3.116 mensen hebben hun favo blog genomineerd & 12.579 ladies and gents hebben hun stem uitgebracht. Die stemmen telden mee voor 40%, de overige 60% werd bepaald door de stemmen van de jury. Die jury bestaat uit redactieleden van Knack Weekend & Le Vif WeekendOne hell of a job dus! 
De ellenlange lijst van possible winners werd uiteindelijk opgedeeld in verschillende categorieën. Denk aan Deco & Design, Food, Travel, Photography, Entertainment, Cityblog, Niche, Personal, Beauty & Fashion. Dit voor zowel Le Vif Weekend als Knack Weekend. Een lijstje met stuk voor stuk must-read blogs!

Belmodo.tv lijst je met veel plezier alle winnaars en hun volgelingen op, zodat je absoluut niets moet missen van al dat lekkers uit de Belgische blogosfeer. Check it out now!

Deco & Design

Knack Weekend
1. www.woonblog.be
2. www.ilovebelgium.be
3. www.70percentpure.be

Le Vif Weekend
1. aimebyem.blogspot.com
2. lespetiteschosesdelamadame.blogspot.com
3. monatelierdeco.com

Travel

Knack Weekend
1. theegotripper.wordpress.com
2. travel.bart.la
3. annabellebuyse.blogspot.com

Le Vif Weekend
1. www.mellovestravels.com
2. www.enfantsbienvenus.be
3. limperfection-desirable.blogspot.com
Food

Knack Weekend
1. www.alledagenhonger.be
2. www.princessmisia.com
3. www.coolinary.be

Le Vif Weekend
1. www.ladinettedesgrandes.com
2. www.loftkitchen.com
3. www.brunchers.be

Photography

Knack Weekend
1. www.coffeeklatch.be
2. apolaroidstory.wordpress.com
3. wannabes.be

Le Vif Weekend
1. www.dreamsarepicturingtheworld.com
2. lespetiteschosesdelamadame.blogspot.com
3. aimebyem.blogspot.com

Entertainment

Knack Weekend
1. www.defilmblog.be
2. www.uhier.com
3. www.disconaivete.com

Le Vif Weekend
1. www.urbansoul.be
2. www.kweb.be
3. www.culturetco.com
Niche

Knack Weekend
1. evamouton.wordpress.com (grafisch)
2. www.myearswearstories.com (accessoires)
3. www.drivr.be (automobiel)

Le Vif Weekend
1. www.13lignes.be
2. www.carogribouillis.be
3. www.insignificant.be

Cityblog

Knack Weekend
1. www.gentblogt.be
2. www.2060.be
3. noordlink.wordpress.com

Le Vif Weekend
1. www.my-brussels.com
2. www.brusselskitchen.com
3. www.bxlblog.be

Personal

Knack Weekend
1. madamezsazsa.blogspot.com
2. www.disfunctionelehuisvrouw.be
3. www.houbi.com

Le Vif Weekend
1. www.lafillede1973.com
2. www.jefaisdubruit.com
3. www.belgianwaffling.com

Beauty

Knack Weekend
1. www.joliette.be
2. lifeislikeaboxofmakeup.wordpress.com
3. www.it-girl.be

Le Vif Weekend
1. mybeauty.blogs.lalibre.be
2. www.orphea.be
3. glossframboise.canalblog.com

Fashion

Knack Weekend
1. www.ellaandlouise.com
2. style4guys.blogspot.com
3. www.ghentstreetstyle.com

Le Vif Weekend
1. monsieurmademoiselle.blogspot.com
2. alertealiege.wordpress.com
3. fashionbyeba.com

Proficiat aan Knack Weekend & Le Vif Weekend voor deze allereerste editie van de Weekend Blog Awards. Congrats aan alle winnaars, alle genomineerden, alle deelnemers en alle stemmers! Keep on blogging everyone & blijf ons inspireren. We adore you all! 

Met medewerking van Aline Vermeiren. 

Labeled: 13 lignes, 70 percent pure, 2012, 2060, A Polaroid Story, Aimebyem, Alert a Liege, Alle dagen honger, Annabelle Buyse, Belgian Waffling, Ben Van Alboom, Blogspot, Brunchers, Brussels Kitchen, Bxlblog, Caro Gribouillis, Cityblog, Coffeeklatch, Coolinary, Culturetco, De filmblog, Disconaivete, Disfunctionele Huisvrouw, Dreams are picturing the world, Drivr, Ella and Louise, Fashionbyeba, Gent Blogt, Ghent Streetstyle, Gloss Framboise, Houbi, I Love Belgium, Insignificant, Kweb, La Dinette des Grandes, Le Vif Weekend, Lene Kemps, Lespetiteschosesdelamadame, Life is Like a box of make-up, Loftkitchen, Madame Zsa Zsa, Melovestravels, Monsieur Mademoiselle, My Brussels, Mybeauty Blogs, My ears wear stories, Niche, Noordlink, Orphea, Personal, Princess Misia, Style for guys, The Egotripper, Tiany, Travel, Travel Bart La, Uhier, Urbansoul, Wannabes, Weekend Blog Awards, Weekend Knack, Woonblog, beauty, bloggen, bloggers, deco, design, entertainment, eva mouton, fashion, food, it-girl, jefaisdubruit, joliette, lafillede1973, monatelierdeco, photography, prijsuitreiking


You might this


blog comments powered by Disqus Naar boven

    Instagram