Lessen van Oma 2.0...

Door Patricia op 14/12/11

De Madrileen Chacho Puebla begon zich bij het ouder worden af te vragen wat voor advies hij aan zijn kleinkinderen zou geven later. De tips die hij kreeg van zijn oma's waren onder andere “Don't get involved with that girl” en “Get a haircut, you look like a hippie”, maar er zijn een aantal adviezen die hij niet kreeg en in deze 2.0 society toch graag had geweten. Dus trommelde Chacho zijn zus en groottante op voor zijn project "Grandmother Tips", met als resultaat de dingen die wij mogelijk later aan ons nageslacht zullen vertellen. En die ook voor ons al nuttig zijn om weten.

P.S. : Spot de taalfoutjes (Engels is meestal niet Spanjaarden hun sterkste kant ) & ontdek de rest van de foto's hier.

Labeled: Chacho Puebla, Grandmother Tips, advies, fontblog comments powered by Disqus Naar boven

    Instagram