De Invasie zoekt jouw creatalent

Door Angelique op 19/10/11

De Invasie van Gent komt eraan! Op zaterdag 30 maart en zondag 1 april trekken de robots naar Gent. Ze zetten de aanval in met een stadsparcours en trekken de legerbasis van het fort op in het KASK.


Bij deze doen we een warme oproep aan designtalent. Ben jij strijdbaar genoeg om onze gelederen te versterken? Is dat nu binnen de discipline (wat een topwoord is dat toch ;o)) mode, meubelen, accessoires, fotografie of kunst, maakt niet uit. Als je maar bruist van de creativiteit en een toonbare én verkoopbare collectie hebt. 

Contacteer De Invasie rechtstreeks via robot@deinvasie.be en schrijf je in! Het wordt beslist weer een sterk & opstandig leger, de Arteveldestad waardig! ;o)

Alle info vind je op www.deinvasievangent.be. Check trouwens hier ons recentste verslag over de Invasie van C-Mine in Genk gebracht in woord en beeld door Bo Baccarne, een Invasie lover van het eerste uur. 

Labeled: De Invasie, Gent, Kask, accessoires, creatalent, fotografie, jong talent, kunst, mode, videografieblog comments powered by Disqus Naar boven

    Instagram