Blog to watch: Le Blog de Sushi

Door Tiany op 27/08/11

Postcards from Australia! Le Blog de Sushi is immers een fijne blog, rechtstreeks uit Melbourne. Sushi werkt als freelance designer en als editor voor Dujour Magazine. Op haar blog deelt ze sinds 2009 haar inspiraties en outfits, en haar obsessie voor mooie dingen in het algemeen.

I love: haar girly stijl, haar oog voor detail en haar leuke foto's. Ideaal om een beetje bij weg te dromen!

Labeled: Blog to watch, Le blog de sushi


You might this


blog comments powered by Disqus Naar boven


Front row babes Daisy Lowe, Alexa Chung, Pixie Geldof and Kendall Jenner attend the Topshop Unique show, February 22nd.Struttin’ the streets in LondonFirst MFW show… Say hello Stella Jean! #mfw #fw2015Beautiful COTE presentationBackstage with MAC Cosmetics


    Instagram