Blog to watch: The Fashion Guitar

Door Patricia op 23/07/11

Toen ik zelf nog in London woonde, spotte ik de belachelijk coole blog The Fashion Guitar. The Fashion Guitar is de site van Charlotte Groeneveld, eveneens een tijdelijk Londens resident uit de lage landen.

Charlotte is 26 jaar en veroverde mij door haar stunning good looks en perfect gevoel voor styling. Ze blogt sinds november 2010 over haar outfits, inspiratie, reviews en nieuwe aankopen. Dat doorspekt met een flink stukje Britse hoofdstad en ik ben verkocht.

Charlotte heeft nu zelf afscheid moeten nemen van Londen en ik ben benieuwd hoe haar blog in Nederland verder zal evolueren! Zet deze zeker op je must read lijstje, she's going to be huge!

Labeled: Blog to watch, London, OPI, The fashion guitar, blogblog comments powered by Disqus Naar boven

Instagram