This is... Antwerp!

Door Tiany op 19/07/11

Ik ben helemaal zot van A, en what's not to like? Shops, bars, leuke markten en toffe mensen. Ons Belmodo.tv hoofdkwartier is sinds kort gevestigd in Antwerpen en dat is iets waar ik allesbehalve rouwig om ben. 

Dat de stad aan de Schelde de perfecte citytriplocatie is hoef je mij dus niet te vertellen. Daarom staan we helemaal achter het feit dat Stad Antwerpen een cityguide de wereld instuurt met tips over kunst, muziek, mode en lifestyle. Het handige gidsje werd samengesteld met de hulp van locals en is beschikbaar in een papieren en digitale versie. Het magazine zal tweejaarlijks verspreid worden en je vindt een maandelijks geupdate agenda op www.thisisantwerp.be. Ook handig voor mensen die het Antwerpse wel al goed kennen dus!

Voor meer updates & hotspots in het Antwerpse kan je trouwens steeds terecht in onze taste & shop rubrieken!

Labeled: Antwerp, Cityhoppen, Taste, citytrip, hotspots, locals, shops, spotted, tips


You might this


blog comments powered by Disqus Naar boven


The master of shows & his amazing creations: Rick Owens!



CARVEN flowers for breakfast 💙



Beauty preps my MAC before Carven #pfw #carven



Atos Lombardi evenings 😍



Kittens gone fashion at Atos Lombardini #mfw


    Instagram