Little Black Dress opgenomen in woordenboek!

Door Michael op 30/08/10

little-black-dress-belmodo.tv-1

Voor fashionista's is het ondertussen al een gekend begrip maar de Oxford Dictionary of English heeft het woord pas nu officieel opgenomen, nl. de LBD of Little Black Dress. Dus voortaan kan je er het dikke boek op na slaan om te bewijzen dat je keurig Engels spreekt, zelfs in jouw fashionjargon.

little-black-dress-belmodo.tv-2

Andere nieuwigheden zijn ook cheeseball (persoon zonder stijl of smaak), bromance (intieme niet-seksuele vriendschap tussen 2 mannen) en tweetup (een ontmoeting geregeld via Twitter). Voilà nu ben je ook weer up-to-date met de nieuwste taalkundige ontwikkelingen ;-)

Labeled: LBD, Little Black Dress, Oxford Dictionary of English, bromance, cheeseball, tweetupblog comments powered by Disqus Naar boven

    Instagram