How to pronounce designer names...

Door Lies op 11/07/09

Ooit al in de volgende, vervelende situatie verzeild geraakt?
Je doet wat fashion talks met iemand die toch wel wat meer weet over het hele modegebeuren, en je wil jezelf uiteraard niet laten kennen…maar, dan begin je een conversatie over pakweg Proenza Schouler, en het moment is daar dat je die naam wel degelijk gaat moeten uitspreken…alleen, je weet bijgod niet hoe…dus sla je er maar een slag naar en je voelt het schaamrood op je wangen verschijnen, want ja, dat klonk eigenlijk allesbehalve correct. Zeer vervelend, en wat meer: you just lost all your fashion credibility!

Daarom, speciaal voor jullie hier een filmpje met de correcte uitspraak van de moeilijkste designer names. Let wel, het is gemaakt voor engelstaligen, dus sommige namen zijn toch redelijk evident voor ons. Maar er zijn er enkele bij die mij alvast wat afgangetjes kunnen besparen! Alstubiefstuk!

Labeled: designers, pronunciation


You might this


blog comments powered by Disqus Naar boven

    Instagram