Estée Lauder's nieuwe muze...

Door Tiany op 01/04/12

Wat hebben Elizabeth Hurley, Hilary Rhoda, Joan Smalls & Liu Wen met elkaar gemeen? Behalve hun timeless beauty zijn ze allen ambassadrices en worldwide faces van Estée Lauder. Dat gezellig clubje wordt nu uitgebreid met fashion model Arizona Muse, die zowel de verzorgingsproducten als make-up en geuren zal vertegenwoordigen.Bovenaan: Elizabeth Hurley & Onderaan: links Hilary Rhoda, rechts Liu Wen

Arizona Muse is een echte revelatie in het modewereldje: ze ging van een complete nobody naar the hottest girl in town in slechts een paar maanden. Vandaag mag ze zich poulain noemen van Anna Wintour, die haar in de Amerikaanse Vogue uitriep tot topmodel van het jaar. Wintour ziet in haar kantjes van Linda Evangelista & Guerlain-girl Natalia Vodianova, maar is toch helemaal weg van haar 'grown-up attitude.'Bovenaan: Poseren voor Vogue & Onderaan: Arizona hits the catwalk

Maar de 23 jarige Amerikaanse, genoemd trouwens naar haar geboortestaat, heeft al een jarenlange carrière achter de rug. Het was na de geboorte van haar zoontje Nikko dat ze de schaar in haar haren zette en ze bruin liet verven, waardoor ze plots opviel en tot topmodel werd gebombardeerd.

De voorbije maanden stond ze wereldwijd op de cover van Vogue en liep ze de catwalk voor o.a. Chanel, Dior & Roberto Cavalli. Je kan haar ook spotten in campagnes van Isabel Marant, Karl by Karl Lagerfeld & Fendi


Arizona verklaarde zich al die hard fan van de Estée Lauder verzorgingsproducten, die zij 'de basis van alles' noemt. Ze kijkt er enorm naar uit om samen te werken met longtime friend Tom Pecheux, Creative Makeup Director van het merk.

Het eerste Estée Lauder campagnebeeld met Muse zal in de loop van het jaar verschijnen, wij kijken er alvast naar uit! Zelf blijft Arizona heel bescheiden bij haar plotse roem: 'It still kinda blows me away...' Wij zouden er niet zo cool bij blijven! ;-)

Labeled: Anna Wintour, Arizona Muse, Chanel, Dior, Elizabeth Hurley, Estee Lauder, Hilary Rhoda, Isabel Marant, Joan Smalls, Karl by Karl Lagerfeld, Linda Evangelista, Liu Wen, Natalia Vodianova, Roberto Cavalli, Vogue, tom pecheuxblog comments powered by Disqus Naar boven

    Instagram