Clueless, the lipstick.

Door Patricia op 07/03/12

Wel, Woeptiedoe! Topshop heeft een lipstick gelanceerd die geïnspireerd is op de film Clueless. Op de webshop van de Britse modeketen vind je geen verdere referentie naar de film dan de naam van de lippenstift, maar de slimme fashionista's by Nylon hadden het snel door. Het fluoroze potloodje doet dan ook denken aan de gestifte lippen van Cher, Di en Tai op onderstaande foto.

Reden genoeg voor ons om op "add to bag" te klikken, want Clueless is en blijft één van onze favoriete high school movies -EVER-. Nu we er toch over bezig zijn, kan dan iemand ook die computergestuurde kleerkast op de markt brengen? Dat we nu nog steeds zonder moeten leven! Ugh, AS IF! 

Lipstick in Clueless, £7 via Topshop.

  •  

Labeled: Clueless, Topshop, fluoroze, lip pencil, lippenstift, lipstickblog comments powered by Disqus Naar boven

    Instagram