Get your gleek on

Door Patricia op 13/01/11

Goed nieuws voor alle secret gleeks out there, want binnenkort kan je op subtiele wijze je gleekdom bevestigen. In februari lanceert Sephora in samenwerking met OPI een reeks nagellakjes à la Glee. Nu zijn we meestal niet te vinden voor dingen zoals deze marketing tools, maar OPI staat steeds voor topkwaliteit en het kleurenpalet is best te pruimen.

glee-nail-polish-sephora-for-opi-main_1_

De limited edition reeks zal zes glee-inspired kleuren omvatten: Slushied (fel blauw), Hell to the No (paars), Gleek Out (Limoengroen met glitters), Diva-in-training (roze), Who let the dorks out (peacockblue), Miss Bossy Pants (raspberry) en Mash-up (groen-grijs met een parelmoer glans). De verkoopprijs voor deze goodies zal iets van een $9,50 zijn per kleurtje. Voor $22 kan je de hele reutemeteut in het miniatuur krijgen. Why I talk dollahz, you ask? Jammer genoeg zullen deze OPI-tjes enkel in de US te verkrijgen zijn. Time to befriend an American. 

878923a1_GleeCast2009

Labeled: Glee, OPI, sephorablog comments powered by Disqus Naar boven

    Instagram