Fashion & Lifestyle agenda

december 2014

ASVOFF #7

07pm tot 11pm op 03 december

Hou woensdagavond 3 december zeker vrij, want dan vindt de 2e Belgische editie van ASVOFF plaats. Na de première in het Centre Pompidou, Parijs, vindt het modekortfilmfestival plaats in AMUZ, hartje Antwerpen. A shaded View Of Fashion Film werd opgericht in 2008 door de internationale mode- en video journaliste Diane Pernet. Ondertussen is ASVOFF bezig aan haar 7e editie en reist ze heel de wereld rond van Guggenheim in Bilbao tot Scope art fair in New York. Verwacht je aan kortfilms van o.a. Ellen Von Unwerth, Tim Yip en Bruce Weber. ASVOFF is in samenwerking met MoMu, die tijdens het festival Belgische kortfilms voor stellen van Frederik Heyman, Michaël, Leaondardo Van dijl  en een reeks 'inspirations' films van Dries van Noten. See you there?

Jong Bloed Dag 1 Editie 11

10am tot 07pm op 13 december

It's almost Christmas! And we couldn't be happier. Dit jaar opent Elisabeth Leenknegt opnieuw de deuren van haar atelier voor de 11e editie van Jong Bloed. Vandaag, zaterdag 13 december, vindt in de oude zeepfabriek in Ronse de designexpo plaats. Samen met 10 Belgische designers stelt Jong Bloed op en top Belgische creatieve ambacht voor. Denk aan juwelen van Elisa Lee, Keramiek van Nathalie Hendrickx, meubilair van Atelier Stif en zo veel meer. Nieuwkomer dit jaar is Nina Westman, een Zweedse glasblazeres, die haar werk komt tentoon stellen. Geen gepieker over het ideale kerstcadeautje. Jong Bloed is de ideale plek om te kerstshoppen voor al wie houdt van jong en creatief talent.

Jong Bloed Dag 2 Editie 11

10am tot 07pm op 14 december

Heb jij al jouw kerstcadeautjes gekocht? Nee? Dan is het vandaag je laatste kans om creatieve en originele goods in te slaan op de designexpo Jong Bloed. Zowel gisteren als vandaag opent Elisabeth Leenknegt samen met 10 Belgische designers de deuren van haar atelier voor de 11e editie van Jong Bloed. De Designexpo gaat van meubilair tot keramiek, van boekbeschermers tot textiel. Ga naar de designexpo voor juwelen van Elisa Lee, sjaals van Wolvis, tekeningen van Steffi Marreel en zoveel meer. De espressobar zorgt voor een gezellige kopkoffie tussen al het kerstshoppen door. Dé ideale plek voor Sunday funday vindt plaats in de oude zeepfabriek in Ronse.

Naar boven

    Instagram