Fashion & Lifestyle agenda

april 2014

#Kirilove for Essentiel

12am op 17 april

Ladies, plan alvast een shoppingdag in je drukke agenda, want vanaf donderdag 24 april is de #Kirilove for Essentiel capsule-collectie in alle Essentiel stores te koop! Eiiiiiindelijk ;-)! Een mix ’n match van grafische bloemenprints, girly kleedjes in de happiest colors voor zowel moeder als dochter, deze outfits gaan definitely jouw hart stelen. Dus hurry up want before you know is jouw favoriete Kirilove item uit de rekken. Check de exacte data hier!

Waar en wanneer scoor je je favo #Kirilove for Essentiel items?

Vanaf donderdag 17 april 2014 enkel online te koop bij Essentiel.
Vanaf zaterdag 19 april 2014 enkel te koop in de Essentiel stores aan de Belgische kust.
Vanaf donderdag 24 april 2014 te koop in alle Essentiel stores.

This summer it's all about #Kirilove for Essentiel!

juni 2014

FASHIONCLASH

10am op 12 juni tot 06pm op 15 juni

Plan een tripje naar Maastricht , want als fashion lover mag je dit festival zeker niet missen. FASHIONCLASH is een internationaal spraakmakend modefestival. Op het programma staan modeshows, tentoonstellingen, film, theater, dans, pop-up stores, lezingen, workshops en speciale projecten. Een 100 tal jonge kunstenaars en ontwerpers wordt een podium geboden om hun talenten te tonen aan het grote publiek. Het thema van de 6de editie is ‘leeftijd’.

FASHIONCLASH gaat door van donderdag 12 tot vrijdag 15 juni 2014 in de SAMdecorfabriek te Maastricht. De inkom is gratis, voor de modeshows betaal je wel een prijsje. Kijk snel op de website van FASHIONCLASH voor meer informatie. Come to FASHIONCLASH and get inspired.

Foto's © Lisa Klappe

Naar boven

Instagram