Fashion & Lifestyle agenda

augustus 2014

#MODEinOOSTENDE inspired by Belmodo

de ganse dag op 24 augustus

#MODEinOOSTENDE inspired by Belmodo wordt hét shoppingweekend aan de kust vol fashion & lifestyle met zaterdag 23 augustus 2014 een late night shopping tot 21:00 met goodies én tal van niet te missen kortingen. Belmodo zorgt voor een shopping parcours van Oostendse hotspots om te winkelen, tafelen en logeren. Volg de #MODEinOOSTENDE pagina op Belmodo en ontdek wat de koningin der badsteden te bieden heeft!

Kom zaterdag 23 & zondag 24 augustus 2014 af en eindig de zomer in schoonheid met #MODEinOOSTENDE en Belmodo! 

Sluiting NIGHTSHOP Knokke

05pm tot 10pm op 24 augustus

Vandaag is de laatste dag dat je kan gaan genieten van design, kunst en mode in NIGHTSHOP in Knokke! Je kan de pop-up avondwinkel vinden in de Nellenslaan, en ze zal van vrijdag tot zondag open zijn van 17:00 tot 22:00.

In NIGHTSHOP kan je gallerijen, cultuurhappenings, collecties van designers en nog veel meer vinden. Belmodo is fan en daarom kan jij je own moment of fame krijgen door je Belmodo en NIGHTSHOP momenten te delen op sociale media via de hashtags #Belmodo en #NIGHTSHOP. Wie weet komt jouw foto dan wel op onze wall!

september 2014

New York Fashion Week SS2015

van 04 september tot 11 september

Het is weer tijd voor de Fashion Weeks! Van donderdag 4 september t.e.m. donderdag 11 september 2014 starten de 1ste shows van het FW2014 seaon in New York City. O.a. Alexander Wang, Victoria Beckham, DKNY, Diane von Furstenberg en Tommy Hilfiger presenteren er hun collectie. 

London Fashion Week SS2015

van 12 september tot 16 september

Ook Londen trekt veel fashion lovers aan in het najaar. Van vrijdag 12 t.e.m. dinsdag 16 september 2014 kan je de collecties van o.a. Burberry Prorsum, Mulberrry, Tom Ford en Vivienne Westwood bezichtigen. Naast de vaste fashion shows kan je ook streetstylers spotten, gewoon op straat ... for free! Reden te meer om nog eens een citytripje te boeken. 

Milan Fashion Week SS2015

van 17 september tot 23 september

Het hart van de Italiaanse mode bevindt zich without a doubt in Milaan. Van woensdag 17 tot dinsdag 23 september 2014 zakken alle fashion people af naar la bella Italia om de collecties van Versace, Roberto Cavalli, Moschino en Armani van dichtbij te beoordelen. En natuurlijk ook om een heerlijke gelato te eten, yummy!

Paris Fashion Week SS2015

van 23 september tot 01 oktober

Na Milano is het de beurt aan Parijs om haar collecties te tonen! Een week lang, van dinsdag 23 september t.e.m. woensdag 1 oktober 2014 verwelkomt de stad topdesginers als Chanel, Lanvin, Viktor & Rolf, Valentino, Jean-Paul Gaultier en Givenchy. Boek alvast je ticketje maar om eind september te flaneren à la Parisienne.

Naar boven

Instagram